Dynamic Hosting Review

dynamic hosting review

Dynamic Hosting Review

Dynamic hosting is een kleiner webhostingbedrijf met een focus op duurzame energie. Ze hebben servers in Vancouver, Calgary en Halifax, maar ze bieden hosting aan over de hele wereld. 

In de loop der jaren hebben ze duizenden mensen en kleine bedrijven geholpen bij het bouwen, ondersteunen en onderhouden van hun websites. 

Lees hier alles over Dynamic Hosting.

Diensten

Dynamic Hosting, opgericht in 2002, is uitgegroeid tot een van Canada’s belangrijkste hostingbedrijven. Zij schrijven hun groei toe aan een ongeëvenaarde inzet voor een buitengewone klantenservice. Dynamic Hosting staat bekend om een hoge kwaliteit van de dienstverlening, ondersteund voor een redelijke prijs. 

Zij bieden hosting voor zo ongeveer alles, van eenvoudige persoonlijke shared hosting accounts tot complexe managed hosting oplossingen voor leveranciers van online software ontwikkelaars. Hun cultuur en bedrijfsfilosofie draait om het brengen van de beste hosting ervaring aan hun klanten en daarnaast een goedkope hosting oplossing. Dynamic Hosting biedt diverse oplossingen voor de lichte tot matige gebruiker.

Voordelen

Wij hebben ontdekt dat de belangrijkste kenmerken en voordelen van Dynamics liggen in hun community driven, volledig Canadese benadering en het aantal managed services over de breedte van hun productlijn van shared tot dedicated cloud hosting.

  • Dynamic Hosting back-up van hun diensten met onvoorwaardelijke 30 dagen geld terug garantie.
  • 99,99% uptime garantie
  • 24 uurs technische ondersteuning via e-mail, ticket en telefoon systeem.
  • Nadruk op ontwikkelaarsondersteuning: Hun producten en add-on functies zijn gericht op gemak, zodat hun klanten zich kunnen richten op het ontwikkelen van hun sites.
  • Groen: Vanaf 2004 heeft Dynamic Hosting groene initiatieven geïmplementeerd voor hun hostingproducten en ze zijn trots op het gebruik van hernieuwbare, door wind opgewekte elektriciteit.
  • Managed Hosting opties: Met functies zoals geautomatiseerde malware scanning, BitNinja antivirus, en systeem- en beveiligingsupdates, benadrukt Dynamic Hosting het gebruik van managed services voor hun producten.
  • Cloud Utility-producten: Veel klanten zijn blij met cloud-gebaseerde producten zoals cloudopslag, het delen van bestanden en speciale e-maildiensten.

Nadelen

  • Canadees bedrijf: Dynamic Hosting maakt gebruik van een 100% Canadese infrastructuur. De servers staan dus niet in Europa, wat eventueel tot vertraging kan leiden.
  • Een Engels/Franstalig 24/7/365 ondersteuningsteam. Er is dus geen Nederlandse ondersteuning als je dat wenst.
  • Hun website kan overzichtelijker om de aankoopbeslissing makkelijker te maken. We vonden dat de productbeschrijvingen minimaal zijn, waardoor er weinig tot geen informatie beschikbaar was. In sommige gevallen werd belangrijke informatie gevonden op andere plaatsen, zoals hun kennisbank of blog.

Managed Hosting Opties

Een ander opvallend kenmerk van Dynamic Hosting is het aantal managed service aanbiedingen binnen hun productlijn. Ze bieden een managed WordPress hosting in hun Shared hosting productlijn, twee managed cloud opties en een product add-on met een gelaagd systeem voor het beheren van VPS/VM productorders. Ze bieden dus een grote hoeveelheid opties voor klanten die geen ervaring hebben met systeembeheer. Deze opties kunnen klanten veel geld besparen, aangezien ze zelf de technische kennis niet hebben en zo niet een extra professional hoeven in te huren.

Dynamic Hosting Producten

Deze Canadese webhost biedt een aantal verschillende webhostingproducten en -diensten om hun klanten een betere webhostingervaring te bieden. Dynamic Hosting is een van de toonaangevende en snelst groeiende webhostingbedrijven. Zij hebben expertise in Shared Hosting, VPS Hosting, Dedicated Hosting, VM Hosting, Managed Services, Online Backup Solutions, Google BES Hosting, Server en Website Monitoring.

Shared Hosting

Voor een bedrag van €2,64 biedt het Keep It Simple pakket een basispakket op instapniveau voor hun Shared Hosting. Deze prijs is echter voor een contract van 36 maanden. De maandelijkse prijs is bij een kortdurend contract €4,65. Hoewel iets duurder dan het Keep It Simple-pakket, biedt het Unlimited- of Ultimate 3-jarenplan veel meer opties voor een klant die meer nodig heeft dan een enkele site of een site die meer dan 5GB opslagruimte nodig heeft.

Managed WordPress Hosting

Dynamic’s Managed WordPress hosting optie is een eersteklas hostingpakket dat een aantal voordelen biedt ten opzichte van het hosten van een WordPress in een Keep It Simple of Unlimited plan. Je krijgt namelijk de beschikken over: automatische Malware Scan, automatische beveiligingsupdates, beheerde firewall en de CloudFlare Pro service. Wanneer je een maand tot maand of een factureringscyclus van 3 maanden selecteert, zijn extra Setup-kosten voor het product. De installatiekosten zijn inclusief een sitemigratie, waar het bedrijf normaal 33 voor in rekening brengt bij één website.

Dynamic Hosting is gespecialiseerd in managed hosting en wederverkoop van hosting aan kleinere bedrijven. Hun oplossingen maken het mogelijk om te profiteren van de nieuwste technologieën en software applicaties, snel en kosteneffectief, door het verlichten van de lasten in verband met het bouwen, exploiteren en onderhouden van de benodigde infrastructuur.

Klantenservice

Dynamic Hosting heeft een technisch ondersteuningsteam van wereldklasse opgericht dat professioneel is opgeleid en 24 uur per dag beschikbaar is voor hun klanten. Het verkoopteam is zeer vriendelijk, informatief en in staat om snel al je vragen te beantwoorden. Met een 100% Canadees support team biedt Dynamic Hosting goede support diensten aan via hun 24/7/365 ticket, telefoon en live chat systeem. Naast de 24/7 technische supportverzoeken, is hun verkoopteam te allen tijde telefonisch bereikbaar zijn voor assistentie bij de aankoop van een product. 

Conclusie

Dynamic Hosting is een van de betere Canadese webhosting providers die er zijn. Hun aanbod is breed. De klantenservice is in het Engels, dus die taal moet je goed beheersen om te kunnen communiceren over eventuele problemen. De support is echter van goede kwaliteit. Je kunt dit zelf controleren door het support team te bellen en vragen te stellen over hun producten.  Daarnaast kun je altijd contact opnemen met hun personeel om meer informatie of hulp te krijgen bij het maken van de juiste productaankoop.

Kortom, Dynamic Hosting is een uitstekende keuze als je een managed WordPress host zoekt, maar er zijn betere oplossingen als je op zoek bent naar shared webhosting. De prijzen zijn niet de goedkoopste, maar het niveau van de dienstverlening van hun technische ondersteuning team en hun focus op ontwikkelaar-vriendelijke productaanbod rechtvaardigen de extra maandelijkse kosten.

Picture of Gertjan Devriendt

Gertjan Devriendt

Ik ben al jaren bezig met het zoeken naar de beste hosting voor mijn eigen websites. Daarom dacht ik, ik maak hier gewoon zelf een website over. Omdat er zo weinig vertrouwbare informatie te vinden is in België.

Leave a Replay

Gertjan heeft meer dan 10 jaar ervaring met het aanbieden van hostingadvies aan honderderden verschillende bedrijven en particulieren. 

Webhosting Reviews

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy