Versio Review

versio hosting review featured image

Versio Hosting Review

Versio is in 2008 van start gegaan en heeft inmiddels 140.000 klanten en beheert meer dan 600.000 domeinen. Het is een Nederlands bedrijf dat erg bekend is in Nederland en België. 

Door de zeer goede prijzen en de hoge kwaliteit heeft Versio een goede reputatie opgebouwd. 

Voorheen scoorde het hosting bedrijf niet erg goed op het gebied van klantenservice, maar lijkt verandering in te komen. Versio levert hosting aan zowel bedrijven als particulieren.

Diensten Versio

Versio is een bedrijf dat snelle ondersteuning, kwaliteit, een vriendelijke gebruikersinterface en een no-nonsense kijk op hosting en domeinnamen biedt. 

Versio is een snel groeiend, innovatief en dynamisch bedrijf dat niet zit te wachten, maar zich blijft ontwikkelen om je altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden. 

Versio is een snel groeiend en innovatief hostingbedrijf dat zich blijft ontwikkelen om je altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden. 

Versio heeft een goede ontwikkeling door gemaakt en zijn klantenservice en serverstabiliteit sterk verbetert. Ze hebben een nieuwe infrastructuur aangelegd en hebben nu ook in België dedicated servers. Overall zijn hun hostingdiensten een stuk beter geworden.

Versio hosting biedt voordelige domein registratie

Het registreren van domeinnamen registreren kan bij Versio al voor weinig geld. Ze zitten vaak onder de prijzen van de concurrentie. Via de “online portemonnee” functie kun je je domeinnaam makkelijk verlengen. De verlening verloopt vervolgens automatisch. Je kunt ook iedere maand een factuur krijgen. 

Dit is ook makkelijk bij reseller hosting, je hoeft dan namelijk niet iedere keer een nieuwe factuur aan te maken voor iedere klant. Als je een domeinnaam besteld kun je vrijwel direct aan de slag met je nieuwe website. Het controlepaneel is zeer gebruiksvriendelijk. 

Op deze manier beheer je je servers en DNS-records op een heel eenvoudige wijze. Bij alle pakketten krijg je de een 1 klik website installatie garantie voor bijvoorbeeld Magento, Joomla, WordPress en veel andere programma’s.

Functies

Tegenwoordig is het zeer belangrijk dat je website voozien is van het HTTPS certificaat, daarom geeft Versio een gratis SSL certificaat. Deze extra functie werkt zeer goed en os ook nog eens gratis. De meeste Versio hosting pakketten komen met een makkelijke één klik installatie app die zeer makkelijk werkt. Zo installeer je met gemak je WordPress website en alle belangrijke plugins die je nodig hebt. Je kunt de apps heel makkelijk en snel activeren via deze app.

Snelheid

Met de snelheid van de hosting van Versio zit het wel goed. Via de speedtest blijkt de snelheid goed te zijn. Ze beloven hun klanten daarnaast dat ze een up time van 99,9% garanderen. Over het algemeen houden ze zich aan deze belofte. Klanten die niet tevreden zijn met de uptime krijgen naar wens hun geld terug. Ze kunnen een zeer goede snelheid garanderen omdat de servers van Versio op een in een goede cloud staan. Bij het uitvalllen van één server, neemt een andere server het direct over. Hierdoor vallen er vrijwel geen sites uit als Versio een probleem heeft met een server.

Versio hosting pakketten

Hier bespreken we de belangrijkste hosting pakketten van Versio:

Brons NL

Dit pakket heeft 5000 MB SSD schijfruimte en kost 2,5 Euro per maand. Je krijgt emailboxen, onbeperkt dataverkeer, MySQL databases en je kunt 25 domeinnamen hosten met dit pakket. Tot 15 dagen na aankoop zorgt Versio voor de migratie van je website.

Zilver NL

Het Zilver pakket kost 5 euro per maand en daarvoor krijg je tot 15OOO MB SSD schijfruimte. Je krijgt tevens 75 euro aan gratis google adwords coupons. Versio verhuist je site tot 30 dagen na aankoop Het verschil met brons pakket is dat je tot 50 domeinnamen kan hosten.

Groot NL

Voor het Groot NL pakker betaal je € 7,5 per maand. Het biedt 30000 MB SSD schijfruimte. Tot 90 dagen na aankoop verhuizen je website gratis. Je kunt bij dit pakket tot 100 domeinnamen hosten. Je krijgt 75 Euro gratis google adwords coupons.

Versio Expert aanbiedingen

Het hostingbedrijf biedt voor grotere bedrijven en particulieren ook een aantal aparte pakketten.

Expert NL

Bij het Expert pakket krijg je 80000 MB SSD schijfruimte, onbeperkt dataverkeer, MySQLdatabases en emailboxen. Daarnaast kan je in dit pakket onbeperkt aantal domeinnamen hosten. Het biedt alle PHP versies. Tot 90 dagen na aankoop krijg je een gratis service voor de verhuizing van je website. Het pakket kost 15 Euro per maand. Dit pakket biedt je ook een gratis coupon aan van 75 Euro voor Google Adwords.

Platinum NL

Dit pakket biedt alles wat een expert nodig heeft. Je krijgt tot 200000 MB SSD schijfruimte en het kost 25 per maand.

Large NL

Voor 40 euro per maand krijg je tot 500000 MB SSD schijfruimte en alle overige kenmerken van de hier bovenstaande pakketten.

Conclusie

Versio is een van de grootste partijen in Nederland en België. Versio heeft geïnvesteerd in belangrijke zaken en op deze manier haar dienstverlening verbeterd met de High Quality Cloud. 

De snelheid en uptime is gegarandeerd 99,9% en de testen tonen voldoende snelheid aan. 

Ook de klantenservice biedt veel hulp. Ontevreden klanten kunnen hun geld terug krijgen bij Versio. De migratie van je website wordt gedaan door Versio. 

Je hebt na aankoop 15 tot 90 dagen om dit aan te vragen, dit is afhankelijk van het pakket dat je neemt. De registratie van je domein gaat real time, dus je kan direct aan de slag. Ook de klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar. 

De prijzen starten bij 2,5 en dat is heel goedkoop voor een hostingproduct. 

Wie zoekt naar een goedkope en stabiele hoster dichtbij huis, kiest voor Versio.

 

Picture of Gertjan Devriendt

Gertjan Devriendt

Ik ben al jaren bezig met het zoeken naar de beste hosting voor mijn eigen websites. Daarom dacht ik, ik maak hier gewoon zelf een website over. Omdat er zo weinig vertrouwbare informatie te vinden is in België.

Leave a Replay

Gertjan heeft meer dan 10 jaar ervaring met het aanbieden van hostingadvies aan honderderden verschillende bedrijven en particulieren. 

Webhosting Reviews

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy