Neostrada Review

neostrada hosting review

Neostrada Review

Neostrada is een middelgroot hostingbedrijf in Nederland. Je kunt Neostrada Hosting terecht als bedrijf of particulier. Ze bieden domeinregistratie en diverse hosting pakketten aan. 

Het bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en het is een van de snelst groeiende hosting bedrijven in Nederland. 

Het bedrijf is samen gegaan met het beveiligingsbedrijf SpamExperts. Het bedrijf heeft deze stap genomen om de netwerken van het bedrijf te beschermen en om hun klanten beter te beschermen tegen IP blacklisting.

Het hoofdkantoor van Neostrada zit in Lelystad en het  bedrijf heeft ongeveer 30.000 klanten. De webhostingpakketten die het bedrijf aanbiedt bestaat uit cloud servers, reseller hosting, SSL Certificaat, domeinnaam registratie en veel andere opties. 

In hun Local Cloud zijn de Outgoing Filtering opties van SpamExperts geïmplementeerd. SpamExperts biedt oplossingen voor shared webhosts en andere organisaties zoals ISP’s en telecommunicatiebedrijven. 

Ook SpamExperts, een Nederlands bedrijf, heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. De outbound en inbound e-mail filtering technologie wordt aangevuld met e-mail archivering opties.

Wanneer je de reviews over Neostrada leest, zal je zien dat er weinig op te merken is aan de diensten van deze webhost en dat veel klanten tevreden zijn.

Waarom Webhosting?

Zonder webhosting kan alleen jij je website bezoeken. Om je website toegankelijk te maken moet je website altijd toegankelijk zijn. 

Om klanten naar je website te krijgen heb je dus webhosting nodig. Het is belangrijk om uit te zoeken welke webhosting je nodig hebt.

Functies Neostrada Hosting

Neostrada Hosting is een goede optie voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Tegen betaling kunnen ze je domein over zetten naar Neostrada. Het bedrijf heeft een gebruiksvriendelijk controlepanel en diverse simpele installatie programma’s voor platformen als Joomla, Coppermine en WordPress. De hosting pakketten met SSD opslag zorgen voor een sneller website, omdat men de opgeslagen bestanden sneller kan bereiken.

Neostrada hosting maakt het makkelijk voor beginners. Al je websites komen op een beveiligde server en zijn heel makkelijk te bedienen via het eenvoudige bedieningspaneel. Het bouwen van je site kan eenvoudig met de speciale site bouwer tools. Kies uit diverse thema’s en sjablonen en binnen een korte tijd heb je een prachtige website.

Mensen die al een drupal, Joomla, WordPress website hebben, dan is dit ook geen probleem. Deze kun je namelijk ook laten hosten bij Neostrada. Je bent snel online door de makkelijke installatie. De SSL-certificaten zorgen er tevens voor dat je volledig veilig bent.

Neostrada Hosting prijzen

Neostrada heeft 3 verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Bekijk hier de verschillende opties. Elk pakket bevat gratis SSL-certificaten en geeft je een 99,9% Up-time garantie. Met alle pakketten bent je 100% zorgeloos. Als Neostrada hosting dit niet bereikt, garanderen zij je je geld terug.

Webhosting Starterspakket: 2,54 euro per maand

Kenmerken: Onbeperkt aantal websites, 1 GB geheugen, 15 GB webruimte (extra snel via SSD), 1 vCPU

Webhosting voor bedrijven: 7,99 euro per maand

Kenmerken: 3 GB geheugen, Onbeperkt aantal websites, 3 vCPU’s, 100 GB webruimte (extra snel via SSD)

Professionele webhosting: 11,99 euro per maand

Kenmerken: Gratis verhuisservice en moeiteloze overdracht, 6 GB geheugen, 6 vCPU’s, onbeperkt aantal websites, onbeperkte webruimte (extra snel via SSD)

Reseller Hosting

Neostrada biedt haar klanten ook de optie van reseller hosting. Als je je klanten wil bedienen kun je je hosting doorverkopen. Reseller hosting geeft je de optie om diverse accounts los te verkopen en facturen te maken voor je klanten. 

Dit is handig voor als je je vrienden wilt voorzien van hosting, maar natuurlijk ook voor bedrijven die hier geld mee willen verdienen. 

Als je een website met een grote database hebt, kun je ook gebruik maken van de SSD-opslag, waardoor je sneller opdrachten kunt verwerken. Hieronder geven we je een overzicht van de diverse reseller producten van Neostrada.

Gratis SSL-certificaten en 1 GB PHP geheugenlimiet zijn inbegrepen bij alle bundels.

Kleine reseller bundel: 4,24 euro per maand

Kenmerken: 10 GB webruimte (extra snel via SSD), 10 accounts, 10 x 1 vCPU, 10 x 1 GB geheugen, onbeperkt dataverkeer

Beginner reseller bundel: 8,49 euro per maand

Kenmerken: 50 GB webruimte (extra snel via SSD), Onbeperkt dataverkeer, 25 accounts, 25 x 1 GB geheugen, 25 x 1 vCPU

Plus reseller bundel: € 19,99 per maand

Kenmerken: onbeperkte webruimte (Extra snel via SSD), onbeperkt dataverkeer, 100 accounts, 100 x 1 GB geheugen, 100 x 1 vCPU

Klantenservice Neostrada hosting

Neostrada biedt klantenservice op drie verschillende manier: e-mail, Live chat en een kennisbank waar je veel informatie kunt opzoeken. 

De medewerkers staan 7 dagen voor je klaar. De klantenservice geeft meestal binnen een uur een reactie. Een groot voordeel is dat je ondersteuning in het Nederlands kunt krijgen bij Neostrada.

Conclusie Neostrada

Neostrada is een hosting bedrijf uit Nederland. Ze leveren echter diensten aan klanten over de hele wereld. Hun diensten zijn vooral gericht op Nederland en België. 

Het bedrijf biedt ook ondersteuning in het Engels. Het aanbod is in vergelijking goedkoop. 

Het bedrijf biedt echter geen geld terug garantie, maar je kunt wel binnen 14 dagen je geld terug krijgen als je niet van de diensten gebruik hebt gemaakt. Bij domeinregistraties is geen terugbetaling mogelijk.

Picture of Gertjan Devriendt

Gertjan Devriendt

Ik ben al jaren bezig met het zoeken naar de beste hosting voor mijn eigen websites. Daarom dacht ik, ik maak hier gewoon zelf een website over. Omdat er zo weinig vertrouwbare informatie te vinden is in België.

Leave a Replay

Gertjan heeft meer dan 10 jaar ervaring met het aanbieden van hostingadvies aan honderderden verschillende bedrijven en particulieren. 

Webhosting Reviews

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy